Over ons

Wij zijn maXus media

We zien het als onze taak om van specialisten in de laboratoria nóg betere experts te maken om samen te bouwen aan een gezonde en innovatieve, en toekomstbestendige labsector.

Onze belangrijkste waarden:

  • Expertise
  • Betrouwbaar
  • Toonaangevend
  • Verbindend
  • Deskundig

 

 

Jouw communicatiepartner

Als expert in de labmarkt houdt maXus media professionals in de markt up-to-date over de laatste technologie, trends en ontwikkelingen met een kenniswebsite, gedrukte én digitale magazines, en nieuwsbrieven. Praktische informatie voor operators en directies om hun vak beter uit te kunnen oefenen.

Als betrouwbare partner van de laboratoriumindustrie faciliteert maXus media leveranciers hun vakkennis te delen met analisten en labmanagers in de sector, zowel online als in offline. Communiceer direct met eindgebruikers en directies. Wij bieden toeleveranciers een eigen digitale omgeving op onze websites om producten, technologieën, diensten en expertise aan die industrie te presenteren.

Zo worden leveranciers en gebruikers aan elkaar gekoppeld en aangemoedigd kennis te delen en uit te wisselen. Contentmarketing in optima forma.

 

Ons platform

Bereik maandelijks duizenden specialisten in de labmarkt

  voor specialisten in de labmarkt

Advies op maat?

arrow Contact
Wij gebruiken cookies om ons verkeer te analyseren. Wij delen ook informatie over je gebruik van onze site met onze sociale media, reclame- en analysepartners. Lees meer
Accepteren